Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit intre Valcea si Sibiu! Sunt peste 13 raniti. A fost activat planul rosu de interventie

Treisprezece persoane au fost ranite intr-un accident produs, joi, la limita dintre judetele Valcea si Sibiu, iar autoritatile au declansat planul rosu de interventie.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dintre raniti, patru sunt in stare mai grava, fiind insa constienti si stabili, spun reprezentantii ISU Valcea. Traficul pe DN 7 este blocat pe sensul Sibiu-Valcea.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea, planul rosu de interventie a fost activat in cazul accidentului de la Caineni, in care au fost ranite 13 persoane.

Patru persoane sunt in stare mai grava, dar sunt constiente si stabile hemo-dinamic, iar sapte dintre victime au fost deja transportate spre spital, spun reprezentantii ISU Valcea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Conform primelor informatii, printre victime se afla si patru cetateni bulgari.

La locul accidentului au intervenit ambulante din judetul Valcea, acolo unde s-a produs accidentul, dar si din judetul Sibiu.

De asemenea, reprezentatii ISU Valcea spun ca la locul accidentului sunt scurgeri de combustibil, iar o autospeciala de stingere asigura masuri de aparare impotriva incendiilor pana la inlaturarea combustibilului.

Potrivit Politiei Judetene Valcea, din primele date reiese ca o autotilitara de Bucuresti, care circula pe sensul Valcea-Sibiu, ar fi patruns pe contrasens si ar fi lovit un microbuz de Bulgaria, o autoutilitara si un autoturism.

Pe DN 7, la locul accidentului, traficul rutier este blocat pe sensul de mers Sibiu- Valcea.

Anterior, autoritatile anuntau ca sunt patru persoane ranite in accident.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI