Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit la poarta unitatii militare de la Boboc, judetul Buzau. EL este militarul care a murit. Alte trei persoane au fost grav ranite

Accident cumplit, in apropierea unitatii militare de la Boboc, judetul Buzau. Un tanar militar a murit si alte trei persoane au fost grav ranite.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei patru, elevi ai Scolii Militare de Aviatie de la Boboc, se aflau in masina si se intorceau din permisie. Chiar in fata unitatii militare, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un copac de pe marginea drumului.

In urma impactului puternic, soferul masinii a murit. Robert Comaneci avea 33 de ani. Medicii ajunsi la fata locului s-au luptat minute in sir sa-l resusciteze, insa din pacate el nu a mai putut fi salvat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Ceilalti trei colegi de-ai sai au fost grav raniti. Unul dintre ei a fost transportat cu elicopterul SMURD  la Bucuresti.

In doua saptamani tinerii urmau sa termine cursurile scolii militare de aviatie. O ancheta militara a fost deschisa in acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI