Potrivit ISU Timis, un barbat si o femeie au decedat pe loc, iar patru persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri.



"ISU Timiş a fost solicitat să intervină la un accident rutier între 3 autoturisme, la ieşirea din Timişoara spre Parţa.
În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 1 victimă de sex masculin încarcerată decedată şi o victimă de sex feminin decedată. Dintre celelalte 4 victime- una de sex masculin a fost încarcerată conştientă, o victimă de sex feminin a avut un atac de panică, iar alte două victime (17 şi 15 ani) au fost transportate la spital cu leziuni uşoare.
La locul intervenţie s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un ofiţer şi 7 subofiţeri, 2 echipaje SMURD şi 3 ambulanţe SAJ"
, scrie pe contul de Facebook ISU Timis.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si