Totul a avut loc pe Calea 13 Septembrie. Un motociclist de 26 de ani a accidentat grav un pieton și pe animalul de companie al acestuia.

Potrivit primelor informații, în jurul orei 19:00, un bărbat și câinele său au fost loviți mortal de un motociclist. Accidentul a avut loc pe Calea 13 Septembrie, la intersecția cu șoseaua Antiaeriană și strada Mihail Sebastian.

Accident cumplit noaptea trecută în București

Tânărul de pe motocicletă l-a observat pe bărbat în ultimul moment și nu a mai avut timp pentru a evita impactul. Cei prezenți la tragedie au sunat imediat la 112. Polițiștii rutieri și echipajele medicale au ajuns la fața locului.

Medicii au încercat minute în șir să îl resusciteze pe bărbat dar din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor și i-a fost declarat decesul.

Motociclistul a fost testat cu aparatele etilotest și DrugTest. Ambele rezultate au fost negative.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Tinerii au tot mai des probleme la inimă. Explicațiile medicilor

Accident între o Ambulanță și două autoturisme

Tot ieri, în București a avut loc un accident între o Ambulanță și două autoturisme.

Ambulanță se afla în misiune, cu sirenele activate și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme. Autospeciala a fost răsturnată în urma impactului.

Circulația tramvaielor pe Str. Brașov a fost blocată în ambele sensuri la acel moment.

Citește și: VIDEO- Dosar penal pentru polițistul din Constanța care a lovit cu mașina un bărbat. Martorii spun că ar fi fost amenințați cu pistolul

Potrivit primelor date furnizate de Brigada Rutieră a Capitalei, patru persoane au fost ușor rănite. În acest context este vorba despre șoferul ambulanței, șoferița uneia dintre mașini și doi pasageri din autoturism.

De asemenea, au fost efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului rutier.

”Din accident a rezultat rănirea uşoară, din primele date, a unui număr de 4 persoane, soferul ambulantei, o conducătoare auto şi 2 pasageri din auto”, au declarat reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Citește și: VIDEO- Un tânăr din Timișoara, beat, fără permis și pozitiv la Drugtest, s-a izbit cu mașina de un tramvai

Toți cei trei șoferi au fost testați cu aparatele etilotest rezultatele fiind 0.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si