În urma impactului puternic de noaptea trecută mașina a ajuns cu roțile în sus și a fost distrusă în totalitate. Șoferul autoturismului a ajuns la spital cu răni grave.

Accident cumplit pe Bulevardul Iuliu Maniu

Imaginile care au fost surprinse pe camera de bord a mașinii a unui alt șofer au arătat cum bărbatul a pierdut controlul volanului și a lovit stâlpii care despart benzile de circulație. 

Martorii care au intervenit pentru a-l salva pe bărbat au spus că acesta ar fi avut viteză mare, 150 de km/oră, potrivit spuselor acestora. Din spusele martorilor, bărbatul ar fi fost într-o întrecere pentru că mai exista un alt șofer care circula cu viteză exagerat de mare.

Trei stâlpi sunt rupți, de beton”, a spus o femeie, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Un pui de urs a fost omorât de mașină în județul Covasna. Este al doilea din acest an

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mașina a fost făcută bucăți. Din fericire nu au existat pietoni care să fie răniți în urma impactului. 

Șoferul mașinii a fost grav rănit și a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele care au provocat cumplitul accident.

Accident rutier pe o stradă din Cluj-Napoca: patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite, iar cinci mașini au fost avariate în urma unui accident petrecut, luni, pe o stradă din Cluj-Napoca.

Din primele informații, accidentul ar fi fost provocat de un șofer care  nu s-ar fi asigurat când a schimbat banda de mers.

Citește și: Incendiu puternic într-o școală din Guyana. 20 de elevi au murit

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului

Șoferul în vârstă de 35 de ani nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers, acroşând un alt autoturism care circula pe banda doi a sensului său de mers. Maşina acroșată a fost proiectată pe contrasens, unde  a lovit alte trei autovehicule.

Citește și:  Accident devastator în centrul Moscovei. Una dintre mașinile implicate este limuzina Patriarhului Kirill

În urma accidentului, patru persoane au fost transportate la spital pentru investigații. Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si