Victima este Silviu Putan, director la compania producatoare de mezeluri Elit Cugir si proprietar al Hotelului Karlhof din Sebes.
Acesta conducea un autototurism marca Mercedes ML, inmatriculat in judetul Alba. Ar fi pierdut controlul volanului si s-a lovit de parapetii de pe marginea sensului de mers.
soferul se afla singur in masina, in momentul producerii accidentului.

Potrivit sursei citate, barbatul avea 46 de ani si era din Lancram.

Accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptarii vitezei de conditiile de drum (ploaie torentiala). Se pare ca barbatul conducea cu 208 km/h, in momentul accidentului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit ISU Sibiu, victima a fost gasita decedata; prezenta politraumatisme, incompatibile cu viata, scrie oradesibiu.ro.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat miercuri seara ca, la ora 21.45, pe Autostrada A1 Sebes – Sibiu se circula ingreunat, la kilometrul 264, pe sensul catre Sibiu, din cauza unui accident rutier. Traficul a fost restrictionat pentru aproximativ o ora.

Reamintim ca in urma cu patru zile, in aceeasi zona, s-a mai produs un accident rutier grav.

in apropierea tunelului de la Sacel, pe autostrada, o femeie si-a pierdut viata dupa ce masina in care se afla a lovit glisiera marginala, din cauza acvaplanarii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si