Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit pe A2: O persoană a fost proiectată prin parbriz și a murit - FOTO

Accident rurier grav pe A2, în apropriere de Cernavodă. O victimă a fost proiectată din mașină, a făcut stop cardio-respirator și a murit.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Autoturismul circula dinspre Bucureşti către Constanţa, pe a doua bandă, iar la km 157, în zona Cernavoda, a lovit parapetul despărțitor şi s-a răsturnat. În urma impactului, pasagera din dreapta faţă a autoturismului a decedat, iar conducătoarea auto a fost transportată la spital.

Traficul în zonă a fost îngreunat, coada de maşini întinzându-se pe 5 kilometri.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"În jurul orei 8:30, în condițiile unui carosabil uscat, pe Autostrada A2, la km 157, calea 1 (București-Constanța), s-a produs un accident în urma căruia au rezultat 2 victime.

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit de parapetul median. La fața locului sunt reprezentanți ai poliției rutiere, echipaje SMURD și echipe de intervenție de la S.D.N. Călărași- D.R.D.P. Constanța. În zona unde s-a produs accidentul, se circulă dirijat cu ajutorul poliției rutiere, calea 1 fiind închisă. Vă rugăm să circulați cu atenție!", a transmis DRDP.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI