Circulaţia pe DN 6 (E 70) a fost oprită sâmbătă dimineaţa în judeţul Mehedinţi, la ieşirea din municipiul Orşova către Drobeta-Turnu Severin, în urma unui accident rutier.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoutilitare şi un autocamion, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Patru persoane au fost rănite

"În urma impactului, patru persoane au fost rănite.

Circulaţia este oprită pe ambele sensuri", se precizează în comunicat.

Citeste si: Un autocar cu cel puţin zece pasageri s-a răsturnat pe DN 11A, în Vrancea

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române mai informează că circulația rutieră pe DN25 Galați- Tecuci este întreruptă total pe raza localității Ivești (județul Galați), după ce un pieton angajat în traversarea neregulamentară a drumului public a fost accidentat mortal de către un autotren.

Se circulă în condiții de ceață densă pe mai multe drumuri naționale importante din țară. Fenomenul este prezent pe artere din județele Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj, Argeș, Teleorman și Dâmbovița.

Citeste si: Șocant: Un cântăreț de rap a fost descoperit fără suflare în portbagajul unei mașini

Din cauza condițiilor meteorologice, începând din data de 20 octombrie 2020, circulația rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN7C (Transfăgărășan), între kilometrii 104 (Piscu Negru) şi 130+800 (Cabana Bâlea Cascada) și pe DN67C (Transalpina), pe tronsonul kilometric 34+800 (Rânca)- 79+200 (Curpăt), până la data de 30 iunie 2021.

Citeste si: Dezvăluiri șocante despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea accidentului: „Nu a murit pe 29 aprilie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si