La nici 10 kilometri de Buzau, un sofer de 43 de ani a pierdut controlul volanului. In masina pe care o conducea erau ingramaditi alti 4 adulti si 2 copii. La un moment dat, masina a derapat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Initial, oamenii au crezut ca a fost vorba de o explozie de cauciuc, insa politistii au stabilit ulterior ca soferul a fost, de fapt, cel neatent.

Politia Rutieră Buzău, Adrian Rosioru:  A parasit partea carosabila cu partea dreapta a autovehiculului, in incercarea de a se redresa a virat brusc stanga, rasucindu-se pe sensul sau de mers, moment in care a intrat in coliziune cu o masina care circula din spatele sau.

In masina pe care o conducea barbatul se aflau in total 7 suflete: 5 adulti si 2 copii, de 7 si de 9 ani. Cu totii au avut insa noroc: desi masina in care se aflau este distrusa, ei au scapat cu rani usoare. Au fost, totusi, trasnportati cu totii la spital.
 
Din cauza accidentului, traficul in zona a fost blocat pentru cateva ore iar colanele de masini s-au intins pe o distanta de 5 kilometri.

Adultii au fost externati din spital in aceasta dimineata. Doar cei doi copii au mai ramas sub observatie medicala.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si