Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit pe "Drumul Mortii". Toti pasagerii au ajuns la spital - Printre raniti se numara si copii

Un accident petrecut aseara la iesirea din localitatea buzoiana Costesti ar fi putut sa aiba urmari tragice, dupa ce o masina s-a ciocnit puternic cu un Suv si a ajuns pe camp. 2 copii si mai multi adulti, toti pasageri din autovehicul, au ajuns la spital.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

La nici 10 kilometri de Buzau, un sofer de 43 de ani a pierdut controlul volanului. In masina pe care o conducea erau ingramaditi alti 4 adulti si 2 copii. La un moment dat, masina a derapat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Initial, oamenii au crezut ca a fost vorba de o explozie de cauciuc, insa politistii au stabilit ulterior ca soferul a fost, de fapt, cel neatent.

Politia Rutieră Buzău, Adrian Rosioru:  A parasit partea carosabila cu partea dreapta a autovehiculului, in incercarea de a se redresa a virat brusc stanga, rasucindu-se pe sensul sau de mers, moment in care a intrat in coliziune cu o masina

care circula din spatele sau.

In masina pe care o conducea barbatul se aflau in total 7 suflete: 5 adulti si 2 copii, de 7 si de 9 ani. Cu totii au avut insa noroc: desi masina in care se aflau este distrusa, ei au scapat cu rani usoare. Au fost, totusi, trasnportati cu totii la spital.
 
Din cauza accidentului, traficul in zona a fost blocat pentru cateva ore iar colanele de masini s-au intins pe o distanta de 5 kilometri.

Adultii au fost externati din spital in aceasta dimineata. Doar cei doi copii au mai ramas sub observatie medicala.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI