Accident pe litoral. O mașină a intrat într-un grup de 8 pietoni, sâmbătă dimineața, pe drumul  național care leagă Mangalia de Vama Veche, la ieşirea din localitatea 2 Mai.

Din nefericire, un băiat şi o fată cu vârste de 20 și 21 de ani au decedat pe loc.

Citește și: Copil de 1 an și 4 luni din Gorj, mort după ce fratele său l-a lovit cu mașina în curte. "Am sunat personal la ambulanță și mi-au spus că nu au niciun medic pe tură", acuză primarul comunei

O femeie şi doi bărbaţi în vârstă de 20 de ani, cu multiple traumatisme, au fost transportaţi la Spitalul din Mangalia, conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Alţi trei bărbaţi din acelaşi grup cu vârste cuprinse între 19-20 ani au refuzat transportul la spital.

Grup de tineri, spulberat de o mașină pe DN39/E87, Mangalia-Vama Veche, la ieşirea din localitatea 2 Mai. 

Grup de tineri, spulberat de o mașină pe DN39/E87, Mangalia-Vama Veche, la ieşirea din localitatea 2 Mai. 

[Sursa foto: Ziua de Constanta]

UPDATE. Șoferul a fost reținut și va fi propus spre arestare

Șoferul care a spulberat cu mașina grupul de tineri, la 2 Mai, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie propus spre arestare.

IPJ Constanța a transmis: "La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19 ani, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acesta este bănuit că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală”.

UPDATE. Șoferul ar fi consumat un "coktail de droguri" înainte de producerea accidentului mortal  

Șoferul de 19 ani care a spulberat grupul de 8 tineri între Vama Veche și 2 Mai ar fi consumat un cocktail puternic de droguri și a fost prins la câteva ore după ce a fugit de la locul accidentului. Tânărul nu-și amintea exact ce a făcut, el a fost dus la Spitalul din Mangalia pentru recoltarea de probe biologice.

Citește și: Cine este șoferul de 19 ani care a spulberat un grup de 8 tineri pe litoral. Avea un cocktail fatal de droguri în sânge și conducea o mașină scumpă

Tânărul de 19 a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Soferul a fost dus la Spitalul din Mangalia pentru prelevarea de probe biologice

Soferul a fost dus la Spitalul din Mangalia pentru prelevarea de probe biologice

UPDATE. Șoferul de 19 ani ar fi fost drogat și a fugit de la locul tragediei

Șoferul de 19 ani care a spulberat grupul de tineri ar fi consumat cocaină și amfetamină, potrivit polițiștilor rutieri. 

Tânărul șofer ar fi fugit de la locul tragediei și a fost prins după aproximativ 2 ore tot la volanul mașinii sale. Potrivit propriilor declarații nu era conștient de fapta pe care a comis-o. 

Doi tineri au murit în accidentul din localitatea 2 Mai

Printr-un apel la 112 a fost anunţat sâmbătă, după ora 5:20, un accident pe DN39/E87, Mangalia-Vama Veche, la ieşirea din localitatea 2 Mai.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La locul accidentului au intervenit 2 echipaje SMURD şi 3 echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Au murit pe loc un tânăr de aproximativ 18-20 ani și o tânără de aproximativ 18-20 ani.

accident litoral 2 mai

Grup de tineri, spulberat de o mașină pe DN39/E87, Mangalia-Vama Veche, la ieşirea din localitatea 2 Mai. 

[Sursa foto: Ziua de Constanta]

Ce a transmis Serviciul de Ambulanță

”În data de 19.08.2023, ora 05:20 am fost solicitati prin serviciul 112, in judetul Constanta- DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche) la iesirea din localitatea 2 Mai, pentru un accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un grup de pietoni de 8 persoane.
MIJLOACE DE INTERVENȚIE:
2 echipaje EPA SMURD
3 echipaje B2 SAJ.
VICTIME:
• Barbat,~ 18-20 ani- pieton, decedat- politraumatism, leziuni incompatibile cu viata:
• Femeie, ~18-20 ani, pieton, decedata politraumatism, leziuni incompatibile cu viata;
• Femeie, ~20 ani- constienta, policontuzionata, traumatism membre superioare, transportata la Sp Mangalia;
• Barbat, -20 ani- constient, policontuzionata, transportat la Sp Mangalia;
• Barbat, ~20 ani- constient, policontuzionat, transportat la Sp Mangalia;
• 3 persoane de sex masculin, ~19-20 ani, fara leziuni, au refuzat transportul la spital.”, au transmis reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță.

accident litoral

Grup de tineri, spulberat de o mașină pe DN39/E87, Mangalia-Vama Veche, la ieşirea din localitatea 2 Mai. 

[Sursa foto: Ziua de Constanta]

accident litoral 2 mai

Accident pe DN39/E87, Mangalia-Vama Veche, la ieşirea din localitatea 2 Mai. 

[Sursa foto: Ziua de Constanta]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si