Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a transmis că accidentul a avut loc în jurul orei 06:00.

O persoană a decedat

Din nefericire, o persoana de sex masculin din autoturism, prezintă leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată de către un echipaj SAJ.

"Două persoane, conștiente și cooperante, sunt monitorizate de către echipajele medicale trimise la fața locului. Din

nefericire, o persoana de sex masculin din autoturism, prezintă leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată de către un echipaj SAJ. Intervin pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare cu sprijinul a două echipaje SAJ. Persoana decedată era încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului", au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citește și: El este jandarmul prins cu droguri în mașină, dar și cu un cântar într-o comună din Cluj. Sora, dar și tatăl lui Dan Ilea au probleme cu legea

Tânăra, în vârstă de 16 ani, din autoturism, a fost transportată la spital de către unul dintre echipajele SAJ. Conducătorul tractorului, în vârstă de 52 de ani, a fost dus la spital.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si