Accidentul a avut loc noaptea trecută pe drumul naţional de pe raza localităţii Blejoi. Șoferul în vârstă de 20 de ani se deplasa spre Ploiești. Acesta a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a lovit șanțul din beton.

Citeste si: Accidentată mortal de polițist- reacția ministrului

Victimele au fost trasnportate la spital

În mașină se mai aflau alte două tinere în vârstă de 22 de ani. Unul dintre pasageri a rămas încarcerat și a avut nevoie de ajutor pentru a ieși din bucățile de tablă. Toate cele trei victime erau conștiente în urma impactului, dar au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Controale ale Poliției Capitalei pentru depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice

Trei maşini implicate într-un accident pe DN 24A, în comuna Soleşti. Două persoane au fost rănite

În accident au fost implicate trei autoturisme conduse de un bărbat în vârstă de 21 de ani din comuna Soleşti, un bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Vaslui şi un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Soleşti.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs, sâmbătă noaptea, pe DN 24 A, în comuna Soleşti, la intersecţia cu localitatea Şerboteşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Citeste si: Un bărbat a amenințat cu o armă de foc dacă nu va fi arestat polițistul care a ucis-o pe Raisa

În accident au fost implicate trei mașini

"Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în cazul bărbaţilor de 21, respectiv 34 de ani, iar în cazul bărbatul de 33 de ani, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Se efectuează verificări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu.

Citeste si: VIDEO| Manager de spital, mort după ce a ieșit cu barca la pescuit pe Dunăre

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si