Un accident teribil a avut loc seara trecută pe DN2, în localitatea Săbăoani, din județul Neamț! Un bărbat care mergea pe marginea drumului ar fi fost izbit în plin de un șofer în vârstă de 60 de ani.

Încă nu se știe cine este bărbatul decedat

Bărbatul, care conducea un mijloc de transport persoane le-a spus polițiștilor că nu l-ar fi văzut pe bărbat, în acea zonă fiind întuneric și neexistând trotuar.

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul accidentat, așadar au fost nevoiți să constate decesul.

”Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul pietonului. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanei decedate şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”,  a transmis IPJ Neamț. În urma accidentului, traficul s-a desfășurat cu dificultate în zonă.

Bărbat Neamț mort accident

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Veste tristă pentru iubitorii de muzică clasică! Marele dirijor Gheorghe Stanciu a încetat din viață la vârsta de 73 de ani

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Momentan nu se știe nici cine este persoana decedată.

Bătrân găsit fără suflare după ce a intrat cu maşina în copac

O altă persoană în vârstă de 73 de ani a fost găsit de către poliţişti fără suflare după ce a intrat cu maşina într-un copac. Totul s-a întâmplat într-o pădure aflată la aproximativ 30 de  kilometri de Târgu Mureș. Din păcate, acesta nu a mai putut fi readus la viață, în ciuda resuscitărilor medicilor sosiți la fața locului.

O femeie care se afla în zonă ar fi auzit impactul și ar fi sunat imediat la 112.

La sosirea echipajului vcitima se afla în stop caediorespirator fiind extrasă din maşină. Ulterior aplicâtui-se manevre de resuscitare, aproximativ 45 de minute. Nu a răspun sla manevre de resuscitare, pacient decedat”,  a declarat medicul pentru Observator.

Moarte misterioasă bătrân Neamț.

Imagine de la accidentul din Târgu Mureș.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Scene teribile în Gorj! O femeie şi-a înjunghiat partenerul de viaţă, după ce ar fi consumat alcool

Conform polițiștilor, bătrânul nu avea urme de violență pe corp, iar trupul său a fost la Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Totodată, oamenii legii continuă cercetările în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si