Un accident mortal s-a petrecut joi dimineața pe DN2-E85, în dreptul localității Slobozia Bradului. Impactul a avut loc între o mașină și o autoutilitară.

Din primele informații, se pare că autoturismul a intrat pe contrasens și a intrat în plin în autoutilitară, a transmis Inspectoratul de Poliție Județeană Vrancea.

Citește și: Un biciclist din Caracal, omorât de o ambulanță privată! Bărbatul de 39 de ani a fost lovit în plin

accident mortal, barbat mort vrancea, incarcerat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Când salvatorii au venit la locul accidentului, după apelul pe care l-au primit în jurul orei 05:30 dimineața, au identificat cele două victime. Una dintre victime era inconștientă și încarcerată. Mai exact, era vorba despre un bărbat în vârstă de 67 de ani care era în stop cardio respirator. Chiar dacă a fost resuscitat de către echipajele care au ajuns la locul impactului, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

A doua victimă este un bărbat în vârstă de 51 de ani, care a fost preluat de ambulanță și transportat la Unitatea Primiri Urgențe Focșani. 

„Joi, 22 august, ora 5,31, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN2- E85, la Slobozia Bradului a avut loc o coliziune între două autovehicule. Din primele cercetări efectuate la faţa locului rezultă că un bărbat, de 67 ani, care se deplasa pe direcţia Buzău- Focşani, într-o curbă uşoară la dreapta ar fi pătruns pe sensul opus

de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul primului conducător auto şi rănirea uşoară a pasagerului dreapta- faţă din autoutilitară”, a precizat IPJ Vrancea.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal și fac cercetări în acest caz, pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Citește și: VIDEO Carnagiu pe o șosea din Hunedoara. Cinci bărbați au murit pe loc după o depășire periculoasă. Șoferul a pierdut controlul mașinii, care s-a transformat într-un morman de fiare

accident mortal, barbat mort vrancea, incarcerat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si