Un accident foarte grav de circulație s-a petrecut luni dimineață pe un drum din localitatea suceveană Cumpărătura, din comuna Bosanci. Impactul a avut loc între un automobil care tracta o platformă pe care se afla un alt vehicul și o cisternă.

În urma tragediei au decedat toate cele 5 persoane care se aflau în mașină la momentul impactului, 3 adulți și 2 copii.

Citește și: VIDEO Cine este paraşutistul de 42 de ani care s-a prăbușit în gol la Clinceni, după un zbor de agrement. "Nu a supraviețuit"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

accident suceava, tragedie, victime, copii morti

Toate persoanele care se aflau în mașină au murit pe loc

Autoritățile au ajuns de urgență la carnagiul care s-a petrecut pe drumul european 85. În ciuda eforturilor salvatorilor, toți oamenii care se aflau în autoturism, atât pasagerii, cât și șoferul, nu au supraviețuit accidentului. Aceștia au murit pe loc în urma coliziunii, iar cisterna s-a răsturnat.

Singurul supraviețuitor al accidentului este șoferul cisternei, care a scăpat cu răni ușoare. Acesta a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijirile corespunzătoare.

Oamenii legii fac acum cercetări pentru a determina cu exactitate cum s-a produs tragedia și cine se face responsabil pentru aceasta.

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților

accident suceava, tragedie, victime, copii morti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si