Primele informații arată că o persoană a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Accident de muncă grav la Cariera Roșia

”În dimineața zilei de 19 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Fărcășești, județul Gorj.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Borăscu, județul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară destinată transportului de persoane în Cariera

Roșia, în urma efectuării manevrei de viraj la dreapta, a acroșat un corp dur (capul de acționare a benzii transportatoare).

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, în vârstă de 52 de ani și a altor 3 pasageri din autoutilitară, cu toții fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Accident rutier cumplit în Timiș. Trei persoane au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit frontal

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului”, precizează Poliția printr-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si