Un muncitor român în vârstă de 37 de ani se luptă acum între viață și moarte într-un spital din Italia, după ce a fost electrocutat pe șantierul unde lucra. Conaționalul nostru era angajat al unei companii externe față de firma Cesena. Potrivit jurnaliștilor de la Cesena Today, starea muncitorului este extrem de gravă.

Citește și: Misterul morții Anicăi se adâncește! Anchetatorii au găsit obiecte care i-au aparținut româncei: ochelarii, un hanorac și o brichetă

Incidentul de muncă a avut loc miercuri, 31 mai 2023, la orele după-amiezii, în jurul orei 3:15, la o firmă din Diegaro, Cesena, aparținând grupului Pieri și specializată în produse și echipamente de curățenie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Conform primelor reconstituiri efectuate de polițiștii italieni, muncitorul român în vârstă de 37 de ani, a fost electrocutat. Acesta era angajatul unei companii externe față de societatea din Cesena.

Românul se află în stare critică

Se pare că bărbatul lucra pe un stivuitor când a intrat în contact cu o linie electrică.

Citește și: FOTO/VIDEO: Imaginile zilei vin dintr-un aeroport internațional! Un pasager a făcut baie în fântâna arteziană de la Terminalul Plecări

Arsurile suferite în urma electrocutării sunt atât de grave, încât muncitorul rămâne conștient și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Bufalini din Cesena, cu un prognostic rezervat.

La locul accidentului au intervenit carabinierii din Cesena și o echipă de inspectori de la Inspectoratul de Medicină Muncii.

Citește și: Ucigașul Liliei riscă închisoare pe viață. Românul avea un copil cu victima


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si