Close sidebar
Close sidebar

Accident deosebit de grav in Prahova! Toate persoanele din masina, printre care si un copil de sapte ani, au murit pe loc!

Trei persoane, intre care un copil de sapte ani, si-au pierdut viata intr-un accident produs, luni dupa-amiaza, pe un drum judetean intre localitatile Magurele si Baltesti, judetul Prahova. Doua autoturisme s-au rasturnat, dar, deocamdata, nu se stie in ce conditii.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, doua masini s-au rasturnat in timp ce circulau pe drumul judetean dintre localitatile Magurele si Baltesti.

Toate cele trei persoane aflate in autovehiculele rasturnate au murit pe loc. Intre victime, se numara si un baiat de 7 ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Primele date arata ca celelalte doua victime sunt un barbat de aproximativ 30 de ani si o femeie in varsta de 40 de ani.

Deocamdata nu se stie in ce conditii s-a produs accidentul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI