Doi oameni au murit într-un accident produs în această după amiază în județul Dolj. Mașina în care se aflau a fost lovită de un autoturism. Aceștia au fost striviți în impact. Mașina implicată în accident conducea regulamentar.
Autoturismul băiatului a intrat pe contrasens și a izbit din plin mașina în care se afla un bărbat în vârstă de 69 de ani și o femeie de 56 de ani.

Ambele persoane au murit pe loc în impact, fiind striviți de către autoturismul tânărului de 20 de ani.
Mașina a fost ulterior proiectată într-un stâlp.

Citeste si: Informații de ultim moment din cazul studenților uciși la Iași. S-a aflat rezultatul ADN al criminalului răspunzător de dubla crimă

Autoturismul tânărului de 20 de ani s-a răsturnat

Potrivit informațiilor Antena 3, șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat.
Deși medicii au încercat să-i salveze pe cei doi oameni aflați în autoturismul avariat, a fost constatat decesul.
În acest caz a fost dechis un dosar penal pentru ucidere din cuplă, iar șoferul urmează să fie audiat pentru a preciza ce s-a întâmplat și cum a pierdut controlul volanului izbindu-se de mașina care mergea regulamentar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ministerul Transporturilor propune o soluție inedită pentru scăderea numărului de accidente

Accident de ultim moment pe DN12

Tot în cursul zilei de azi, un accident grav a avut loc în această dimineață pe DN 12, în Bacău. Este vorba despre un autoturism şi un camion. Un bărbat a fost transportat la spital.
n accident grav a avut loc în această dimineață pe DN 12, în Bacău.

Este vorba despre un autoturism şi un camion. Un bărbat a fost transportat la spital.

Citeste si: Un român se trezește la 2 noaptea și merge 20 de kilometri în fiecare zi până la muncă: „Fie ploaie, fie vânt...”. Are acasă un copil de un an


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si