Close sidebar
Close sidebar

Accident devastator în Dolj. Mașina în care se aflau doi vecini a fost izbită de un autoturism

Un accident tragic s-a produs în după amiaza zilei de sâmbătă, unde două persoane au murit după ce mașina lor a fost izbită de un tânăr de 20 de ani.

Diana Puiu,

Accident devastator în Dolj. Mașina în care se aflau doi vecini a fost izbită de un autoturism

[Sursa foto: antena3.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi oameni au murit într-un accident produs în această după amiază în județul Dolj. Mașina în care se aflau a fost lovită de un autoturism. Aceștia au fost striviți în impact. Mașina implicată în accident conducea regulamentar.
Autoturismul băiatului a intrat pe contrasens și a izbit din plin mașina în care se afla un bărbat în vârstă de 69 de ani și o femeie de 56 de ani. Ambele persoane au murit pe loc în impact, fiind striviți de către autoturismul tânărului de 20 de ani.
Mașina a fost ulterior proiectată într-un stâlp.

Citeste si: Informații de ultim moment din cazul studenților uciși la Iași. S-a aflat rezultatul ADN al criminalului răspunzător de dubla crimă

Autoturismul tânărului de 20 de ani s-a răsturnat

Potrivit informațiilor Antena 3, șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat.
Deși medicii au încercat să-i salveze pe cei doi oameni aflați în autoturismul avariat, a fost constatat decesul.
În acest caz a fost dechis un dosar penal pentru ucidere din cuplă, iar șoferul urmează să fie audiat pentru a preciza ce s-a întâmplat și cum a pierdut controlul volanului izbindu-se de mașina care mergea regulamentar.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Ministerul Transporturilor propune o soluție inedită pentru scăderea numărului de accidente

Accident de ultim moment pe DN12

Tot în cursul zilei de azi, un accident grav a avut loc în această dimineață pe DN 12, în Bacău. Este vorba despre un autoturism şi un camion. Un bărbat a fost transportat la spital.
n accident grav a avut loc în această dimineață pe DN 12, în Bacău.

Este vorba despre un autoturism şi un camion. Un bărbat a fost transportat la spital.

Citeste si: Un român se trezește la 2 noaptea și merge 20 de kilometri în fiecare zi până la muncă: „Fie ploaie, fie vânt...”. Are acasă un copil de un an

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI