Un accident foarte grav a avut loc joi seară în Ilișești, județul Suceava. Două persoane au murit pe loc, iar o a treia se află în stare gravă la spital.

Totul s-a petrecut după ce un autoturism s-a ciocnit de un TIR ce transporta piatră. Totul s-a petrecut în apropierea orei 19:00.

Cum s-a petrecut totul?

Evenimentul rutier deosebit de grav a fost anunțat la numărul unic de urgență 112.

Apoi, de îndată, salvatorii au intervenit la locul tragediei.

Citește și: FOTO- Accident rutier grav la Prahova: 15 persoane au fost transportate la spital, după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit puternic. A fost activat planul roșu

În urma impactului, ambele mașini au ajuns în afara părții carosabile. Pompierii prezenți la fața locului au intervenit și au extras trei persoane din autoturism. Din nefericire, două dintre ele au murit pe loc.

Accident dezastruos pe un drum din Suceava: O mașină s-a înfipt într-un TIR încărcat cu piatră / Două persoane au murit

Accident dezastruos pe un drum din Suceava: O mașină s-a înfipt într-un TIR încărcat cu piatră / Două persoane au murit

[Sursa foto: svnews.ro]

Doi tineri au murit pe loc

Doi tineri, un bărbat de 39 de ani și un adolescent de 18 ani, și-au dat ultima suflare în urma accidentului. Celălalt pasager, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit în stare extrem de gravă și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava.

Accidentul rutier grav s-a petrecut pe drumul dintre Suceava și Gura Humorului, într-o curbă ușoară. Șoferul autoturismului ar fi pătruns pe contrasens, unde s-a lovit frontal cu TIR-ul care circula regulamentar.

Din spusele şoferului, i-a intrat maşina mică, i-a intrat în faţă. El a încercat s-o evite, coliziunea a fost prezentă între cele două şi a ajuns în... unde a ajuns”, a spus un martor, potrivit observatornews.ro

Accident dezastruos pe un drum din Suceava: O mașină s-a înfipt într-un TIR încărcat cu piatră / Două persoane au murit

Accident dezastruos pe un drum din Suceava: O mașină s-a înfipt într-un TIR încărcat cu piatră / Două persoane au murit

[Sursa foto: svnews.ro]

TIR-ul încărcat cu piatră a ajuns în șanț

La volanul TIR-ului se afla un bărbat de 52 de ani din Câmpulung Moldovenesc care ar fi încercat să evite impactul. Din nefericire, din cauza greutății vehiculului și a carosabilului umed, el nu a mai putut face nimic. Camionul încărcat cu 25 de tone de piatră a ajuns în șanț.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- La un pas de tragedie! O mașină condusă de o tânără de 22 de ani a fost lovită în plin de o ambulanță care se afla în misiune

La noi la firmă este de 12-13 ani fără niciun eveniment, fără niciun incident. De la Pojorâta, a încărcat cu piatră şi mergea la Suceava”, a spus un bărbat, potrivit sursei menționate anterior.

Șoferul TIR-ului s-a ales cu răni minore în urma incidentului. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Se circulă pe un sens, alternativ, pe DN 17, Ilișești, unde a avut loc accidentul rutier în urma căruia două persoane si-au pierdut viața și a treia a fost grav rănită. În zonă s-a intervenit cu o macara de mare tonaj pentru extragerea autovehiculelor implicate în accident.

Ce au transmis autoritățile în cazul tragediei

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

IPJ Suceava a transmis că: „În această seară, in jurul orei 18:50, pe DN 17, în afara localității Ilișești a avut loc un accident cu 2 persoana decedate și una rănită grav.

Din primele verificări s-a constatat ca un autoturism în care se aflau trei bărbați (șoferul și doi pasageri) și care circula din direcția Suceava catre Gura Humorului, după o curbă ușoară ar fi pătruns pe contrasens și a lovit frontal o autobasculanta care circula regulamentar din sens opus.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În urma impactului, ambele vehicule au părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în zona laterală a acostamentului care prezintă și diferențiere de nivel.

A rezultat decesul șoferului autoturismului, un bărbat de 39 ani din municipiul Suceava și decesul unui pasager din autoturism, în vârstă de 18 ani, din municipiul Suceava.

Citește și: VIDEO- Bărbat lovit de tren în Eforie Sud. Nu ar fi auzit semnalele acustice din cauza unor căști de pe urechi. ”La fața locului au ajuns organele medicale abilitate, care au constatat decesul”

De asemenea, a rezultat rănirea gravă a unui alt pasager din autoturism, respectiv un bărbat de 30 ani, din municipiul Suceava. Acesta a fost preluat de echipaj medical și transportat la Spitalul Județean Suceava.

Șoferul autobasculantei, un barbat de 52 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a suferit leziuni ușoare, fără a necesita îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost condus și la unitate medicală pentru prelevare probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând sa se stabilească cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului și sa se dispună procedural prin unitatea de parchet competentă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si