Luni, dimineata, in jurul orei 05:00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2G, in localitatea Ardeoani, din judetul Bacau, informează presa locală.

Potrivit Bacau.net, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a impactat un cap de pod. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de la ISU Bacau și ambulanțe, deoarece trei persoane erau încarcerate în mașina distrusă.

Citeste si: Accident rutier în Vâlcea: trei persoane au fost rănite în urma coliziunii a trei autoturisme la Budeşti

Patru persoane se aflau în mașina distrusă complet

În mașina avariata se aflau 4 persoane. Una dintre ele a reusit sa se autoevacueze, iar trei au ramas incarcerate. Din nefericire, doua au decedat iar una a fost transportata in stare grava la Spitalul din Moinesti (16 ani).

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele doua persoane care au decedat sunt soferul (30 ani) si un pasager (17 ani).

Citeste si: Accident grav în Suceava după ce o mașină a fost scăpată de sub control. O fată și un băiat au fost răniți

Mesajul Poliției Rutiere

La primele ore ale dimineții, Poliția Rutieră a transmis o informare privind circulația îngreunată de pe DN 2G ca urmare a accidentului cumplit care a avut loc.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române  informează că pe  DN 2G Bacău-Moinești, în localitatea Ardeoani, județul Bacău, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a impactat un cap de pod.

"În urma coliziunii, șoferul și un pasager au decedat, a treia persoană este evaluată medical la fața locului, iar cel de-al patrulea pasager a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute", a transmis Poliția rutieră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si