Un accident survenit luni. 11 septembrie 2023, la orele după-amiezii, în apropierea localităților Horia și Șiria din județul Arad, a dus la rănirea a șase persoane, inclusiv a unui copil, în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz.

Citește și: O mămică a făcut o descoperire șocantă atunci când a verifcat camere de supraveghere din casă. Nu i-a venint să creadă ce se afla în patul ei. "Dormea în patul meu"

Un accident de circulație în care au fost implicate un autoturism și un microbuz s-a produs între localitățile Horia și Șiria, conform informațiilor furnizate de News.

Şase persoane au fost rănite, între care şi un copil

La locul incidentului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Arad, folosind o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, alături de două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Valea Prahovei, destinație de lux. Turiștii preferă metodele alternative de a se urca pe munte

”În urma accidentului în care au fost implicate 8 persoane (2 din autoturism, iar 6 din microbuz), au rezultat 6 victime, printre care şi un minor, toate aflându-se în microbuz. Cele 6 victime sunt stabile, conştiente şi cooperante. În aceste momente echipajele medicale prezente la locul evenimentului le acordă acestora îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

Citește și: VIDEO- Se răspândește varianta „Pirola”. Este mai periculoasă decât tulpina Omicron


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si