Close sidebar
Close sidebar

Accident dramatic în Arad. Un microbuz și o mașină s-au izbit violent. Şase persoane au fost rănite, între care şi un copil

Un accident deosebit de grav s-a produs în județul Arad, unde șase persoane au suferit răni în urma unei coliziuni violente între un microbuz și un autoturism. Printre cei răniți se numără și un copil.

Alexandra Costea,

Accident dramatic în Arad. Un microbuz și o mașină s-au izbit violent. Şase persoane au fost rănite, între care şi un copil

[Sursa foto: ISU Arad]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident survenit luni. 11 septembrie 2023, la orele după-amiezii, în apropierea localităților Horia și Șiria din județul Arad, a dus la rănirea a șase persoane, inclusiv a unui copil, în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz.

Citește și: O mămică a făcut o descoperire șocantă atunci când a verifcat camere de supraveghere din casă. Nu i-a venint să creadă ce se afla în patul ei. "Dormea în patul meu"

Un accident de circulație în care au fost implicate un autoturism și un microbuz s-a produs între localitățile Horia și Șiria, conform informațiilor furnizate de News.

Şase persoane au fost rănite, între care şi un copil

La locul incidentului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Arad, folosind o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, alături de două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Valea Prahovei, destinație de lux. Turiștii preferă metodele alternative de a se urca pe munte

”În urma accidentului în care au fost implicate 8 persoane (2 din autoturism, iar 6 din microbuz), au rezultat 6 victime, printre care şi un minor, toate aflându-se în microbuz. Cele 6 victime sunt stabile, conştiente şi cooperante. În aceste momente echipajele medicale prezente la locul evenimentului le acordă acestora îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

Citește și: VIDEO- Se răspândește varianta „Pirola”. Este mai periculoasă decât tulpina Omicron

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI