În luna aprilie a anului trecut, un șofer care a greșit drumul a provocat un accident tragic pe A1, în apropiere de St. Pölten South. Două persoane au murit pe loc, iar o a treia persoană, o româncă în vârstă de 50 de ani, s-a stins din viață la spital în urma rănilor suferite. În prezent, un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost nevoit să se prezinte în instanță pentru a răspunde pentru faptele sale.

Citeste si: Țara care atrage românii cu salarii avantajoase. Câți bani primesc lunar cei care muncesc aici

Patru bărbați din Albania se deplasau pe A1 spre Germania la primele ore ale dimineții de 25 aprilie 2021. După o oprire în Völlerndorf, șoferul a greșit drumul de acces și a intrat pe autostradă în direcția Viena, pe contrasens. Impactul a avut loc la doar o jumătate de kilometru mai târziu, iar cele două mașini s-au lovit frontal.

Durere fără margini după moartea româncei în vârstă de 50 de ani

Șoferul în vârstă de 22 de ani a negat în fața polițiștilor că ar fi condus mașina. Albanezul a insistat că dormea pe bancheta din spate în momentul producerii tragediei. Acesta a fost găsit așezat în fața portierei deschise a șoferului și a declarat că nu-și amintește nimic despre incident.

Conform unui martor de la fața locului, care le-a acordat victimelor primul ajutor, el a fost primul care a văzut pozițiile celorlalți pasageri din mașină, iar doar tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi putut fi șoferul. Pasagerul din dreapta și pasagerul din spatele scaunului șoferului au murit în timp ce se aflau încă în mașină, iar cel de-al doilea bărbat de pe bancheta din spate nu s-ar fi putut mișca din cauza rănilor suferite.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Vlad a murit la doar 18 ani în Italia. Românul a ajuns în stare gravă la spital după ce a consumat droguri

Din nefericire, nimeni nu-și mai amintește cu exactitate cum a avut loc accidentul. Cei doi supraviețuitori din celălalt vehicul nu au putut decât să descrie scenele de după accident. "A fost cel mai oribil lucru pe care l-am văzut în viața mea", a descris românul în vârstă de 54 de ani.

El însuși avea fracturi la coaste, la picioare și un mușchi rupt. Soția sa, în vârstă de 50 de ani, care dormea pe bancheta din spate fără centura de siguranță, a murit din cauza rănilor suferite la spitalul din Meidling în urma accidentului. Fiul familiei și șoferul mașinii a suferit răni la picioare, coaste, gât și ochi. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Inculpatul a fost, de asemenea, rănit în accident, suferind o fractură la coapsă. Cu toate acestea, în ciuda expertizei și a declarațiilor martorilor, el a rămas responsabil. Judecătorul l-a condamnat la 16 luni de închisoare cu suspendare condiționată. Sentința nu este definitivă din punct de vedere juridic, potrivit noen.at.

Citeste si: Povestea emoționată a unui român plecat din țară de 22 de ani. Acum nu mai are nici bani de mâncare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si