Conform informațiilor provenite de reprezentanții IPJ Galați, o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Galați, se afla la volanul unui autoturism pe strada Costache Conachi din aceeași localitate.

În apropierea unui bloc, femeia a fost luată prin surprindere și a lovit o fetiță în vârstă de opt ani, care a încercat să traverseze strada cu o trotinetă printr-un loc nepermis. Accidentul a avut loc în orașul în care femeia locuia.

Citește și: „Voia să-și facă o căsuță. O iubește foarte mult”. Sfârșitul tragic a doi români, care au murit în drum spre casă. Ei veneau în vacanță, acasă, în România

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru că ar fi fost amenințată cu bătaia de familia minorei, șoferița în vârstă de 29 de ani a părăsit locul producerii evenimentului rutier, s-a deplasat în parcarea unui market de pe strada Oţelarilor şi a apelat la 112, raportând ceea ce se întâmplase.

La faţa locului s-au deplasat oamenii legii de la Brigada Rutieră pentru efectuarea de verificări şi luarea măsurilor legale care se impun.

Fetița de 8 ani a fost transportată de urgență la spital

O echipă medicală de la ambulanță a preluat minora și a transportat-o la spital pentru a primi îngrijiri medicale și investigații de specialitate.

Citește și: O persoană a decedat în urma unui accident rutier produs în Alba, pe DN 14 B

Tânăra în vârstă de 29 de ani deține un permis de conducere valabil, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

În urma accidentului, s-a întocmit un dosar penal în cazul său, fiind acuzată de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, precum și modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Citește și: VIDEO- Acuzații grave la adresa unei angajate DGASPC Sector 4. Este acuzată că ar fi vândut un copil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si