Close sidebar
Close sidebar

Accident dramatic în Galați: O fetiță a fost spulberată de mașină după ce a trecut strada neregulamentar pe o trotinetă. Vinovata a fugit de la locul accidentului

O şoferiţă în vârstă de 29 de ani a accident violent o copilă în vârstă de 8 ani pe o stradă din Galaţi, după ce ea a traversat printr-un loc nepermis, aflându-se pe trotinetă. Minora a fost transportată de urgenţă la spital după ce femeia a sunat la 112 să declare fapta. Ulterior, vinovata a fugit de la locul faptei, după ce a fost ameninţată cu bătaia de familia fetiţei, au transmis reprezentanții IPJ Galaţi, notează Agerpres.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform informațiilor provenite de reprezentanții IPJ Galați, o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Galați, se afla la volanul unui autoturism pe strada Costache Conachi din aceeași localitate.

În apropierea unui bloc, femeia a fost luată prin surprindere și a lovit o fetiță în vârstă de opt ani, care a încercat să traverseze strada cu o trotinetă printr-un loc nepermis. Accidentul a avut loc în orașul în care femeia locuia.

Citește și: „Voia să-și facă o căsuță. O iubește foarte mult”. Sfârșitul tragic a doi români, care au murit în drum spre casă. Ei veneau în vacanță, acasă, în România

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pentru că ar fi fost amenințată cu bătaia de familia minorei, șoferița în vârstă de 29 de ani a părăsit locul producerii evenimentului rutier, s-a deplasat în parcarea unui market de pe strada Oţelarilor şi a apelat la 112, raportând ceea ce se întâmplase.

La faţa locului s-au deplasat oamenii legii de la Brigada Rutieră pentru efectuarea de verificări şi luarea măsurilor legale care se impun.

Fetița de 8 ani a fost transportată de urgență la spital

O echipă medicală de la ambulanță a preluat minora și a transportat-o la spital pentru a primi îngrijiri medicale și investigații de specialitate.

Citește și: O persoană a decedat în urma unui accident rutier produs în Alba, pe DN 14 B

Tânăra în vârstă de 29 de ani deține un permis de conducere valabil, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În urma accidentului, s-a întocmit un dosar penal în cazul său, fiind acuzată de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, precum și modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Citește și: VIDEO- Acuzații grave la adresa unei angajate DGASPC Sector 4. Este acuzată că ar fi vândut un copil

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI