Impactul dramatic a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. În imaginile video se poate observa modul în care femeia și băiatul traversează strada, printr-un loc nemarcat, iar într-o fracțiune de secundă, o mașină se apropie cu viteză și îi lovește pe cei doi.

În urma impactului extrem de puternic, copilul a fost aruncat în direcția opusă de deplasare, acolo unde a fost lovit de un alt vehicul și tras pe o distanță considerabilă.

Citește și: Incendiu într-o benzinărie din Constanța. Acoperișul a fost cuprins de flăcări

Atât copilul cât și mama au suferit răni grave și au fost transportați de urgență la spital. Ofițerii de poliție desfășoară o investigație pentru a determina cu precizie circumstanțele producerii accidentului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Accident dramatic în județul Dâmbovița. Un copil de 9 ani și mama lui au fost spulberați de mașină. Băiatul a fost aruncat pe contrasens

Ce au transmis polițiștii în urma accidentului dramatic

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe drumul național 7, în localitatea Lungulețu.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că doi pietoni, respectiv o femeie de 48 de ani și un copil de 9 ani, ar fi fost acroșați și accidentați de un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, care s-ar fi deplasat din direcția București-Pitești.

În urma impactului, minorul ar fi fost proiectat pe sensul opus, unde ar fi fost acroșat de un alt autoturism condus de un bărbat de 23 de ani.

În urma impactului, cei doi pietoni au fost răniți.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, au transmis autoritățile dâmbovițene.

Citește și: VIDEO. Scene de coșmar în acestă dimineață lângă Periprava. Bombardamentele ruse au lovit aproape de granița României. A fost emis mesaj RO-Alert


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si