UPDATE:  Potrivit ISU Teleorman, în total, 12 persoane au primit îngrijiri medicale, patru fiind transportate la spital.

”Dintre cele 4 victime, un bărbat de circa 46 de ani şi o femeie de aproximativ 30 de ani au fost transportate la UPU Alexandria, cu traumatisme la nivelul membrelor şi capului, conştiente şi cooperante, iar alte două persoane, un bărbat de circa 59 de ani şi o femeie de aproximativ 61 de ani au fost transportate la Spitalul Municipal din Roşiorii de Vede, cu traumatisme la nivelul membrelor”, a

transmis ISU Teleorman.

Știrea inițială

”În jurul orei 04:00, un apel la 112 anunţa un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în judeţul Teleorman, între Roşiorii de Vede si Măldăeni.  Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la faţa locului. Odată ajunse, forţele de intervenţie au constatat că accidentul feroviar nu se confirma. Trenul circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord şi s-a oprit brusc”, au transmis reprezentanții IGSU.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Momentul în care s-a produs carambolul de pe autostrada M1 din Ungaria. Declarațiile martorilor

Potrivit primelor informații, cel puțin 13 persoane au fost rănite după ce mecanicul unui tren a frânat pentru a evita ciocnirea cu o garnitură de marfă, care transporta mașini pe ruta Arad-București Nord, care deraiase de pe șine.

Pompierii au activat planul roșu de urgență

Mai multe persoane au fost evaluate la fața locului de echipajele medicale, 3 victime fiind transportate la spital.

Călătorii au fost transportați cu 2 microbuze ISU către gara din Roşiorii de Vede.

Citește și: România s-a zguduit din nou. Un cutremur a avut loc în Vrancea, seara trecută

"A avut loc o frânare de urgență. Nu a existat impact cu trenul deraiat. S-a activat planul roșu de intervenție, fiind vorba de un tren cu foarte mulți pasageri. Au fost trimise la fața locului mai multe autospeciale de intervenție.

Răniții transportați la spital sunt un bărbat de 46 de ani și o femeie de 30 de ani, bărbatul având traumatism cranio-facial iar femeia, traumatisme minore.

Aproximativ 200 de persoane- pasagerii trenului- urmau să fie transportați cu microbuze în stația Roșiorii de Vede pentru a fi preluați de un tren pus la dispoziție de CFR", a transmis Adrian Dragomir, reprezentantul ISU Teleorman, potrivit jurnaliștilor de la antena3.ro.

La ora transmiterii ştirii, Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

Citește și: Panică într-un centru comercial din Timișoara după ce un adolescent a sunat la 112 să raporteze o bombă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si