Incidentul dramatic a avut loc sâmbătă spre duminică noapte, în afara localității prahovene Ciorani, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Ce au transmis polițiștii în urma accidentului dramatic

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, un tânăr vârstă de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 1D, km 23+410, pe direcția de deplasare Ciorani către Urziceni, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac din afara părții carosabile, aferent sensului său de deplasare. 

Citește și: Incident tragic în Prahova, după ce doi motocicliști s-au izbit de un tractor. Care este starea victimelor

Din impact, autoturismul a fost proiectat înapoi pe partea carosabilă", au informat, duminică, 23 aprilie 2023, la orele dimineții, purtătorii de cuvânt de la Poliția Prahova.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat din Arad a rămas blocat într-o nacelă, în timp ce încerca să toaleteze arbori. Pompierii au intervenit în acest caz

Tânărul în vârstă de 23 de ani, care la momentul impactului se afla singur în mașină, s-a stins din viață în urma tragediei.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii nenorociirii care i-a pus capăt zilelor tânărului de 23 de ani.

Citește și: Moarte șocantă pentru un bărbat din Buzău. Acestuia i s-a făcut rău în timp ce mergea cu bicicleta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si