Close sidebar
Close sidebar

Accident dramatic pe un drum din Prahova! Un tânăr s-a tins din viață după ce mașina sa a izbit un copac și a fost proiectată înapoi pe șosea

Durere fără margini în familia unui tânăr în vârstă de 23 de ani. Bărbatul s-a stins din viață noaptea trecută, după ce mașina pe care o conducea pe DN 1D a izbit un copac de pe marginea drumului, apoi a fost proiectată înapoi pe partea carosabilă.

Alexandra Costea,

Accident dramatic pe un drum din Prahova! Un tânăr s-a tins din viață după ce mașina sa a izbit un copac și a fost proiectată înapoi pe șosea


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul dramatic a avut loc sâmbătă spre duminică noapte, în afara localității prahovene Ciorani, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Ce au transmis polițiștii în urma accidentului dramatic

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, un tânăr vârstă de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 1D, km 23+410, pe direcția de deplasare Ciorani către Urziceni, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac din afara părții carosabile, aferent sensului său de deplasare. 

Citește și: Incident tragic în Prahova, după ce doi motocicliști s-au izbit de un tractor. Care este starea victimelor

Din impact, autoturismul a fost proiectat înapoi pe partea carosabilă", au informat, duminică, 23 aprilie 2023, la orele dimineții, purtătorii de cuvânt de la Poliția Prahova.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat din Arad a rămas blocat într-o nacelă, în timp ce încerca să toaleteze arbori. Pompierii au intervenit în acest caz

Tânărul în vârstă de 23 de ani, care la momentul impactului se afla singur în mașină, s-a stins din viață în urma tragediei.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii nenorociirii care i-a pus capăt zilelor tânărului de 23 de ani.

Citește și: Moarte șocantă pentru un bărbat din Buzău. Acestuia i s-a făcut rău în timp ce mergea cu bicicleta

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI