Close sidebar
Close sidebar

Accident dramatic pe Valea Oltului! Opt persoane, printre care si un copil de un an, au fost implicate. Un sofer a intrat intr-o depasire in curba

Opt persoane, intre care un copil de un an, au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica dupa-amiaza pe Drumul National 7, in judetul Valcea.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul s-a produs an conditiile in care soferul unui autoturism a intrat in depasirea unei coloane de masini in curba si a lovit frontal un alt autoturism care venea din sens opus.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Valcea, accidentul s-a produs la kilometrul 227 al DN 7, in comuna Caineni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Primele date de la fata locului arata ca opt persoane au fost ranite si vor fi duse la spital dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal.

Accidentul a avut loc in conditiile in care un sofer a incercat sa depaseasca o coloana de masini intr-o curba fara vizibilitate si incalcand marcajul continuu.

Din sens opus venea un alt autoturism care circula regulamentar si cu care masina aflata in depasire s-a ciocnit. Dupa impact, vehiculul care vircula regulamentar a fost proiectat in balustrada de pe marginea drumului si apoi in afara soselei.

Primele informatii de la locul acidentului arata ca cinci dintre raniti sunt din autoturismul care a intrat in depasirea neregulamentara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI