Florina, soția europarlamentarului Rareș Bogdan, s-a accidentat groaznic în zona gleznei piciorului drept, probabil în timpul unei ședințe de la sala de fitness pe care o patronează în București. Ea s-a dus la o clinică privată, unde a efectuat un RMN ce a dezvăluit că are ruptură de ligament, tendonul fiind și el afectat.

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan, pozat în timp ce își plimbă soția în căruciorul cu rotile

Florinei Bogdan i s-a pus glezna în ghips, dar lucrul acesta nu a împiedicat-o să plece să se refacă într-o vacanță în străinătate.

Partenera de viață a europarlamentarului a postat o fotografie care o înfățișează într-un cărucior cu rotile, plimbată de Rareș Bogdan, pe o alee luminată de soare, străjuită de palmieri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Soția lui Rareș Bogdan, apariție de senzație în timpul unei croaziere! Uite cum a pozat Florina pe canapeaua de piele a unei șalupe!

Citeste si: Rareș Bogdan, scos din minți pe Aeroportul din Cluj: ”Am văzut 30-40 de copii...”

Citeste si: Rareș Bogdan a izbucnit în lacrimi de Sărbători! ”Dacă ești om și ai suflet, nu ai cum să nu te emoționezi”

Rareș Bogdan soție
Acesta e piciorul Florinei Bogdan, imobilizat în ghips

Florina Bogdan s-a pus pe picioare după două săptămâni

“Acum două săptămâni urlam de durere cu ruptură de ligament, cu tendonul praf, dar colegul, partenerul și prietenul meu Dimi m-a pus, efectiv, pe picioare! Alții stau cu lunile și se chinuie în spitale, dar eu, datorită metodelor moderne de recuperare pe care le folosește Dimi, mi-am reluat viața de zi cu zi! În DOAR două săptămâni!”, a explicat Florina, care a apelat la serviciile unui kinoterapeut.

„Nu vă gândiți la aparatură scumpă sau nu mai știu eu ce chestii sofisticate! E mai simplu decât credeți! Mulțumesc, Dimi, ești o comoară!”, a încheiat soția lui Rareș Bogdan, ușurată că a scăpat de dureri. “Wooow! Esti pe cele mai bune maini! Sanatate multa!... Draga de Tine!Însãnãtoșire grabnică”, au reacționat, îngrijorați, amicii Florinei Bogdan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si