Accidentul dramatic a avut loc în ziua de sâmbătă, pe data de 20 mai 2023. Românul în vârstă de 33 de ani se afla pe drum spre Viale Dante, folosind o trotinetă. Din cauza unei suprafețe de asfalt alunecoasă, rezultată în urma ploii recente, acesta a pierdut controlul vehiculului și a căzut.

Citește și: Darius Vâlcov a fost arestat în Italia. Fostul ministru s-a predat autorităților și va petrece 6 ani în spatele gratiilor

Conform publicației locale Piacenza24, impactul cu asfaltul a fost de o violență extraordinară, provocând răni foarte grave bărbatului implicat în accident.

Tânărul a petrecut 4 zile în agonie la spital după accident

Serviciul de urgență 118 a intervenit prompt la locul incidentului cu echipe de prim ajutor, iar tânărul român a fost transportat de urgență la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Piacenza. Dată fiind gravitatea stării sale de sănătate, medicii au decis transferul pacientului la Spitalul Maggiore din Parma, unde ar fi avut șanse mai mari de supraviețuire.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Drama unei moldevence din Italia! Femeia nu va mai putea face copii vreodată după ce un medic i-a înlăturat din greșeală ambele ovare

Cu toate acestea, din nefericire, tânărul român a pierdut lupta pentru viață în urma traumelor grave suferite în urma căderii, după aproape patru zile de suferință pe patul de spital.

Poliția Locală a intervenit la locul accidentului și a demarat o anchetă amănunțită pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest tragic eveniment.

Ei vor investiga în detaliu toate aspectele legate de accident, în scopul de a clarifica responsabilitățile și de a înțelege mai bine ce s-a întâmplat.

Citește și: Noi detalii în cazul morții cutremurătoare a Anicăi! Pescarul care i-a găsit trupul româncei: „După mine, nu a murit înecată”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si