UPDATE: Din cercetările preliminare s-a constatat că la momentul pătrunderii unui autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, pe DN1C dinspre strada Tirajului a avut loc o coliziune cu autoutilitara condusă din direcția Apahida spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 61 de ani. Ulterior, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, aflat în coloană, în direcția localității Apahida.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.


Conducătorul autoturismului, bărbatul de 37 de ani și cei doi pasageri din mașina acestuia au fost transportați la unitatea medicală, iar traficul a fost reluat.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un grav accident de circulație s-a produs cu puțin timp în urmă de Drumul Național 1C, în localitatea Sânnicoara, comuna Apahida. În urma impactului, un bărbat a făcut stop cardiac și a fost resuscitat imediat de salvatorii care au ajuns la fața locului.

În urma accidentului, traficul în localitatea Sânnicoară este în totalitate blocat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Un tânăr de 19 ani, lovit de un taximetrist chiar pe petrecere de pietoni! Imaginile au fost surprinse de camera de bord

accident tir, accident grav, trafic blocat

Traficul în zonă este blocat.

[Sursa foto: Captură video]

Salvatorii au ajuns în scurt timp la fața locului

În afară de bărbatul care a fost resuscitat prima dată la fața locului, alți doi bărbați, în vârstă de 40 de ani, au ajuns la rândul lor la spital.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca şi Punctul de Lucru Jucu intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe strada Principală din localitatea Sânicoară, comuna Apahida. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare şi două echipaje SMURD, unde au găsit un autocamion şi două autoturisme avariate. Într-unul dintre autoturisme se aflau două persoane încarcerate.

Întrucât condiţia medicală a unuia dintre bărbaţi este gravă, echipajele au operat o extragere de urgenţă. Imediat, bărbatul a fost intubat, dar a intrat în stop cardio-respirator, astfel că în aceste momente se aplică manevre de resuscitare. Cealaltă victimă extrasă este conştientă, cooperantă. Alte două persoane primesc îngrijiri medicale”, a transmis, marţi, ISU Cluj.

Citește și: VIDEO Accident rutier soldat cu șapte răniți și o persoană decedată. Șoferul adolescent a pierdut controlul volanului și a murit pe loc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si