Florin Zamfir, un tânăr român în vârstă de 37 de ani care era domiciliat în Montichiari, Italia, s-a stins din viață într-un accident rutier în care ar fi fost implicat și un șofer în vârstă de 21 de ani, în legătură cu care Procuratura din Brescia va deschide acum un dosar pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Percheziții la mai multe restaurante și cluburi de lux din București. Patronii sunt acuzați că au luat ilegal ajutoare de 1,5 milioane de euro

Tragedia a avut loc- scrie Il giornale di Brescia- duminică la orele prânzului, în apropierea casei șoferului în vârstă de 21 de ani implicat în accident, care conducea un Panda.

Florin a murit testând motocicleta unui prieten

La accidentul care l-a costat viața pe Florin au fost prezenți și câțiva martori oculari, care au povestit oamenilor legii din Desenzano del Garda că tânărul în vârstă de 21 de ani a virat la stânga, cu toate că era interzis potrivit indicatoarelor rutiere, în timp ce tânărul în vârstă de 37 de ani, aflat pe motocicleta unui prieten, a depășit mașina în ciuda liniei continue de pe asfalt.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr din Botoșani a fost împușcat după ce un bărbat a tras cu arma, dintr-un autoturism

Prin urmare, ambii șoferi implicați ar fi efectuat manevre nepermise. Între cele două vehicule s-a produs un impact foarte violent, care l-a aruncat pe motociclist la 20 de metri de locul accidentului. Impactul a fost fatal pentru Florin. 

Florin urma să devină tată în mai puți de o lună

Șoferul în vârstă de 21 de ani a fost supus unor examene toxicologice, așa cum prevede codul rutier în urma accidentelor, și ar putea fi acuzat de infracțiunea de omor rutier, dar acest lucru va fi decis de Parchetul din Brescia în următoarele ore.

Citeste si: VIDEO Atac sinucigaş lângă poarta Ambasadei Rusiei de la Kabul. Șase oameni au murit, iar vinovatul s-a detonat

Cea mai mare tragedie rămâne însă cea a însoțitoarei lui Florin, Adelina, aflată acum în a opta lună de sarcină, care peste o lună va da naștere copilului său; carabinierii, împreună cu prietenii victimei, au avertizat-o de tragedie.

Citeste si: Român înjunghiat mortal în Italia. Ion avea doar 40 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si