Ministerul Afacerilor Externe a precizat, vineri, in urma accidentului feroviar din Spania, produs la Alcala de Henares, noua cetateni romani au suferit leziuni usoare, dintre care o persoana a fost transportata la spital, dar se afla in afara oricarui pericol, potrivit unui comunicat de presa.

"Conform informatiilor obtinute de la autoritatile locale pana la acest moment, in urma accidentului au suferit leziuni usoare noua cetateni romani.

Dintre acestia o singura persoana a fost transportata la o unitate spitaliceasca din apropiere pentru asistenta medicala si se afla in afara oricarui pericol. Pana la momentul de fata, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost primite solicitari de asistenta din partea cetatenilor romani afectati de situatia semnalata", se arata in documentul citat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

De asemenea, misiunea diplomatica monitorizeaza situatia si mentine contactul neintrerupt cu autoritatile locale, fiind pregatita sa intervina daca situatia o va impune.

Aproximativ 40 de persoane au fost ranite, doua fiind spitalizate, in urma unui accident feroviar produs vineri dupa-amiaza la periferia orasului spaniol Madrid, relateaza presa spaniola.

Un tren regional a lovit tampoanele de oprire instalate in Gara Alcala de Henares, situata la 40 de kilometri est de Madrid. Compania feroviara spaniola, Renfe, a transmis ca accidentul s-a produs probabil din cauza unei defectiuni la sistemul de franare al trenului, potrivit Mediafax.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si