UPDATE: Soferul masinii care a provocat accidentul a vrut sa se sinucida.

Dupa o cearta crunta cu sotia, barbatul s-a urcat la volan si a intrat intentionat pe contrasens, in intentia de a se sinucide. Cinci persoane au fost ranit in urma impactului frontal violent, iar una dintre victime este in stare foarte grava la spital.

STIREA INITIALA

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Doua masini s-au ciocnit in nordul Capitalei, pe soseaua Petricani din zona Pipera, una dintre ele intrand pe contrasens, potrivit martorilor. Una dintre masini ar fi venit dinspre bariera de pe soseaua Petricani, iar cealalta dinspre Directia Permise si Inmatriculari de pe Soseaua Pipera.

La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare, din primele informatii fiind vorba de cinci raniti. Una dintre victime este in stare grava.

sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si