„În această seară, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DN 41 după ce între localităţile Prundu şi Greaca a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca, Gărzii de Intervenţie Colibaşi şi Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ.

Echipele de salvatori au constatat că în accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau conducătorul auto şi o pasageră, minoră. În urma impactului, cele două persoane au

rămas blocate în maşină”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Citeste si: Accident tragic în Botoșani. Patru tineri au fost răniți

Bărbatul de 55 de ani era semiconștient

Bărbatul în vârstă de aproximativ 55 de ani a fost găsit de echipaje subconștient, în timp ce minora în vârstă de 10 ani era conștientă.

Cei doi au suferit traumatisme și a fost necesară utilizarea accesoriilor specifice pentru ca victimele să fie scoase din fiarele contorsionate. Ambii au fost preluați de echipajele medicale ale SAJ și transportați la spital.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Oamenii legii, ajunși la locul accidentului efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care a avut loc accidentul.

Echipajele de pompieri asigură măsurile PSI la locul accidentului. 

Citeste si: Urmărire ca în filme pe străzile din Hunedoara, după ce doi adolescenți au furat o mașină. Au fost prinși după o urmărire de 40 de kilometri

O femeie de 30 de ani a ars de vie în mașina proprie, după ce s-a lovit de un copac

O şoferiță de 30 de ani a decedat carbonizată după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă, pe DN2A, a lovit de un copac de pe marginea drumului, iar în urma impactului a fost cuprinsă de flăcări, informează IPJ Ialomiţa.

„În această seară, în jurul orei 21,30, pe DN 2 A la intrare în localitatea Andrăşeşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă. Din verificările efectuate a reieşit că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism care ar fi părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului, în urma coliziunii maşina fiind cuprinsă de flăcări”, au transmis cei de la IPJ Ialomița.

Citeste si: Două victime în urma unui accident rutier în localitatea Poduri, Bacău. O persoană se află în stare gravă

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si