UPDATE. Din nefericire, un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața în urma acccidentului.  Tragedia a avut loc joi dimineață, pe DN 73, în localitatea Tohanul Nou – în zona Hotelului Maridor, transmite presa locală.

Citește și: Ce preț au azi benzina și motorina, după majorarea accizelor la carburanți

În accident, au fost implicate 2 autoturisme.

Din primele informatii în urma accidentului au rezultat 4 victime, încarcerate.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române  a informat, la ora 9,30, că o autoutilitară și un autoturism au fost implicate într-un accident pe DN 73 Râșnov – Moieciu, în zona localității Bran, județul Brașov.

Circulația rutieră pe DN 73 a fost oprită pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea cauzelor producerii coliziunii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform sursei citate, patru persoane au fost rănite, fiind efectuate manevre pentru descarcerarea a două dintre acestea.

Circulație blocată pe DN 73 Râșnov – Moieciu, în zona localității Bran 

Ce a transmis Poliția Rutieră: „La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul".

Din cauza poziției vehiculelor de pe carosabil, circulația rutieră a fost blocată, aceasta urmând a fi redată, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Accident la Tohanul Nou, Brașov. Două victime încarcerate

Din primele informatii în urma accidentului au rezultat 4 victime, încarcerate. La fața locului se deplaseaza elicopterul SMURD, 3 echipaje SMURD, o ambulanta SAJ, o autospeciala de descarcerare, o autospeciala cu apă și spumă. Misiunea este în dinamică”, a anunțat ISU Brașov.

accident Circulație blocată pe DN 73 Râșnov – Moieciu, în zona localității Bran 

Circulație blocată pe DN 73 Râșnov – Moieciu, în zona localității Bran 

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN73, în apropierea localității Bran, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă.
În accident sunt implicate două autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 4 persoane, aflate într-un autoturism, beneficiază de sprijin medical",
a informat și IPJ Brașov, conform MyTex.ro

Citește și: Un autobuz românesc a fost implicat într-un accident rutier, la Ruse. Zece persoane au fost rănite în urma impactului

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să respecte indicațiile polițiștilor și să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo rutiere. 

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si