Evenimentul a avut loc sâmbătă, pe DN 17 Reghin – Beclean, în localitatea Șieu-Măgheruș, potrivit informațiilor transmise de Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Ca urmare a incidentului, traficul a fost temporar oprit pe DN 17 Reghin – Beclean.

Citește și: Accident rutier grav în Galați. Două tiruri încărcate cu cereale s-au izbit puternic. Care este starea victimelor în urma impactului

Accident rutier pe DN 17

Un autoturism şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud în care se afla un pacient care era transportat la un spital din Cluj-Napoca au fost implicate, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier pe DN 17, în Bistriţa-Năsăud.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicul, asistentul medical şi pacientul au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportaţi la UPU SMURD Bistriţa.

”În accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, dintre care un autoturism şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, care transporta un pacient la o clinică în judeţul Cluj. Cinci persoane au fost implicate în accidentul rutier, dintre care trei (medicul, asistentul medical care încadrau ambulanţa şi pacientul) au nevoie de îngrijiri medicale, acestea sunt conştiente şi cooperante.

Toate cele trei victime au fost transportate la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale suplimentare”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistriţa-Năsăud.

Citește și: VIDEO- „Fabrică” de fișe medicale false pentru obținerea permisului de conducere, descoperită în Capitală. Peste 300.000 de șoferi au dat șpagă medicilor

La accident au fost trimise să intervină un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim-ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Traficul pe DN 17 Reghin-Beclean este oprit, în urma accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si