Close sidebar
Close sidebar

Accident grav, cu două victime, pe un drum din Bacău

Un grav accident de circulație a avut loc în această după-amiază, în dreptul localității Beleghet din Bacău.

Diana Puiu,

Accident grav, cu două victime, pe un drum din Bacău

[Sursa foto: cronicaromana.net]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două persoane au fost rănite grav, una dintre ele pierzându-și viața ulterior, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal în localitatea Beleghet.

Citeste si: EXCLUSIV| Raisa, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, ar fi împlinit astăzi 12 ani. Tatăl: ”De ziua copilului meu, duc flori și aprind lumânări la cimitir”

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor și ale ambulanței. La sosirea acestora, una dintre victime era inconștientă, iar medicii au început manevrele de resucitare, iar cealaltă victimă, conștientă fiind, a fost transportată la spital.

Traficul de pe DN 12 A a fost blocat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Tragedie pe străzile din Târgoviște. O fată de 13 ani a fost ucisă pe trecerea de pietoni în urma unui accident cumplit

O fată de 13 ani a fost ucisă pe o trecere de pietoni din Târgoviște

O familie din Târgoviște este nevoită să își conducă fiica de 13 ani pe ultimul drum, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.
Șoferul care a provocat accidentul este un tânăr de 22 de ani, care a spulberat copila de pe trecere și a aruncat-o la o distanță de 20 de metri.

Citeste si: Panică pe străzile din Timișoara: Un bărbat transporta pe plafonul maşinii ceva ce părea a fi un cadavru

Medicii echipajului de ambulanță ajunși la fața locului au găsit-o pe tânără fără suflare și s-au început manevrele de resuscitare.
Copila a fost transportată la spital, însă, din nefericire, nici acolo medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viață, fiind nevoiți să declare decesul. Pe numele șoferului de 22 de ani oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Tragedie în Constanța. Un tânăr a murit carbonizat în mașina pe care o conducea

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI