Un accident rutier s-a produs, miercuri seară, în localitatea Borlești, în care au fost implicate două autoturisme. Șapte persoane au fost implicate, iar două au rămas încarcerate.

Citește și: VIDEO- Tragedie fără margini în Suceava. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața

„Cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, pompierii au acţionat pentru scoaterea celor două victime, ambele pasagere in acelaşi autoturism.

Una dintre victime a fost scoasă din autoturism în stare de inconştienţă. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD şi SAJ. Din păcate, femeia în vârstă de 67 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Alte patru persoane au fost preluate și transportate de echipajele SAJ și SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Piatra-Neamț.

Citește și: Accident grav între un autobuz și alte două mașini. Două persoane au ajuns la spital

Tragedie fără margini în Suceava. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața

Un șofer de numai 19 ani a murit într-un teribil accident ce a avut loc în Suceava, iar prietenii cu care se afla în mașină au ajuns în stare gravă la spital.

Citește și: Un șofer beat a provocat un accident rutier în municipiul Roman

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tânărul s-a răsturnat cu autoturismul de lux pe centură, într-o zonă cunoscută pentru accidentele mortale.

Nu avea experiență la volan și gonea cu viteză mult prea mare, spun martorii, motiv pentru care a pierdut controlul mașinii într-o curbă.

Trei dintre cei patru amici care-l însoțeau pe șofer au ajuns de urgență la spital unde au fost operați. Din primele informații, viteza, neadaptată la carosabilul umed, a fost cauza tragicului accident. 

Citește și: Accident grav în Capitală. Mai multe persoane au fost rănite

Un șofer beat a provocat un accident rutier în municipiul Roman

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, un șofer beat a furat o mașină și a provocat un accident rutier, marți dimineață.

Accidentul rutier a avut loc pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Roman. Bărbatul  a găsit mașina neasigurată  şi cu cheile în habitaclul interior.  

Citește și: Un copil a furat o mașină, apoi a provocat un accident în care o persoană a fost ucisă, iar alte zece au fost rănite

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 53 ani, din Bâra, ar fi condus un autovehicul pe strada Ştefan cel Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un copac,  rezultând autoaccidentarea conducătorului auto. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat",

a declarat purtătorul de cuvânt al  IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Citește și:  Accident rutier în județul Mureș: un tânăr a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul organizatorilor Neversea dupa scandalul de la Saga Festival 2024: "Vrem să simțim toți asta". Ce au transmis după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul- radioimpuls.ro

Bărbatul a găsit mașina parcată, neasigurată şi cu cheile în habitaclul interior. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi furt în scop de folosinţă. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si