Accidentul s-a produs în urma unei coliziuni între două autovehicule, soldată cu rănirea a şase persoane, dintre care două grav rănite, potrivit Centrului Infotrafic al IGPR.

Citește și: Incendiu la un bloc din Bacău: 30 de persoane au fost evacuate

Traficul rutier este întrerupt în ambele direcţii. Este estimată reluarea normală a circulaţiei în 45 de minute, arată sursa citată.

Tragedie în noaptea de Revelion, la Cotnari. O mașină a spulberat mai mulți pietoni. Un copil e în stare gravă

O persoană a murit, iar alte două, printre care un copil, au fost transportate în stare gravă la spital, după ce au fost loviţi în noaptea de Revelion de o maşină.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O mașină a spulberat trei pietoni în  noaptea de Revelion, în localitatea Cotnari din județul Iași. 

Un bărbat de 42 de ani a murit pe loc, iar  un copil de 14 ani  a suferit răni extrem de grave. 

Ce a transmis ISU Iași

Potrivit ISU Iaşi, în urma accidentului două dintre victime au suferit fracturi, iar cea de-a treia a fost găsită inconştientă.

Citește și: Cazul șocant al fostului deputat de Gorj care a încercat să se sinucidă înainte de Anul Nou

„În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, pietoni loviţi de un autoturism. Două sunt conştiente, cu fracturi şi una este inconştientă. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de intervenţie, un echipaj de prim ajutor calificat şi două ambulanţe tip B şi C de la SAJ Iaşi”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si