UPDATE. Șapte copii, membri ai unui club de judo din județul Vrancea, primesc îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Buzău, după ce au fost victimele accidentului rutier produs pe E85.

Șapte copii de la un club de judo, preluați de urgență după accident

Potrivit poliției buzoiene, în carambolul produs vineri, la prânz, au fost implicate un microbuz în care se aflau mai mulți membri ai unui club sportiv din Vrancea și două autovehicule.

Șapte copii din microbuz au necesitat îngrijiri medicale la UPU, în timp ce doi adulți răniți care îi însoțeau au refuzat transferul la spital. Toate victimele sunt stabile.

"Victimele au vârste cuprinse între 11 si 28 de ani.”,  au transmis reprezentanții Prefecturii Buzău, potrivit Reporter buzoian.

accident buzau E85

Accident la ieșirea din Buzău, pe E85. Șapte copii, membri ai unui club de judo, la spital 

Un sportiv de 18 ani, transferat în Capitală

Unul dintre sportivii răniți în urma accidentului rutier produs la ieșirea din municipiul Buzău către Ploiești a fost transferat la un spital din București, scrie Sansa News.

Inițial, medicii de la Spitalul Județean Buzău l-au evaluat și i-au acordat primele îngrijiri. Ulterior, s-a luat decizia ca victima, în vârstă de 18 ani, să fie transferată în Capitală, pentru îngrijiri de specialitate, ținând cont că a suferit o hemoragie craniană.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Accident Buzău, pe DN2, E85, cu un microbuz cu sportivi de la club de judo

Accident Buzău, pe DN2, E85, cu un microbuz cu sportivi de la club de judo

[Sursa foto: Sansa News]

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române  a informat la ora 11.50

că pe DN2 Buzău-București, la ieșire din municipiul Buzău, județul Buzău, s-a produs o coliziune în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.

Citește și: Accident rutier cumplit în Timiș. Trei persoane au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit frontal

Potrivit primelor informații, opt persoane au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. A fost activat planul roșu de intervenție.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

UPDATE. Potrivit unor surse citate de Agerpres, în accident au fost implicaţi şapte copii şi doi adulţi, dintre care cel puţin unul ar necesita îngrijiri medicale.  

Microbuz cu copii, implicat în accident. Plan Roșu de intervenție

Conform presei locale, un grav accident de circulație, în care sunt implicate trei mașini, s-a produs vineri la prânz pe DN2/E85, în zona Hanul lui Țintă.

Din informațiile Reporter buzoian, printre victimele accidentului se numără și doi copii.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si