O șoferiță, în vârstă de 18 ani, a provocat un grav accident. Totul s-a produs pe un drum județean din Dâmbovița. Tânăra a declarat că și-a îndreptat privirea puțin spre smartphone, apoi a intrat în plin într-un taxi. În urma impactului, cinci oameni au fost răniți, iar doi sunt în stare gravă.

Citeste si: VIDEO| A murit o altă victimă a incendiului de la Petromidia

Tânăra, de 18 ani, nu prea avea experiență în condus. Ea a produs un accident imens pe o șosea din România. Fata a afirmat că a răspuns la telefon, moment în care a pătruns pe contrasens, și a intrat din plin într-un taximetru.

Neatenția a dus la un grav accident

După impactul frontal, cinci oameni au fost răniți. Două persoane se află în stare gravă la spital. Accidentul petrecut în comuna Gura Ocniței a fost cauzat de neatenția șoferiței de doar 18 ani, care avea alături de ea încă o tânără.

Citeste si: Alt accident pe autostrada spre mare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Venea dinspre Târgoviște, avea și două pasagere în mașină, iar fata cu mașina asta neagră. A răspuns la telefon, ce am auzit din declarațiile ei, pe care le dădea domnilor polițiști, a pătruns pe contrasens, frontal l-a lovit pe băiatul meu”, a declarat proprietarul taximetrului, potrivit stirileprotv.ro.

Tânăra a avut și ea nevoie de îngrijiri medicale. Ea a rămas încarcerată ca urmare a impactului violent.

În celălalt autoturism se aflau șoferul și două femei. Victimele rănite au fost preluate și transportate la Spitalul Județean din Târgoviște, pentru îngrijiri medicale și investigații de specialitate.

Citeste si: Regele motoarelor a murit într-un accident stupid

accident grav dâmbovița 21 iulie
Oamenii legii au deschis dosar penal.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

Citeste si: Accident în drum spre mare! Două mașini s-au lovit pe Autostrada Soarelui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si