Joi, 25 ianuarie, un bărbat de 58 de ani din localitatea Șeitin a fost grav rănit, după ce a căzut într-un siloz de cereale. Acesta a fost transportat cu elicopterul la un spital din Timișoara.

Victima a suferit răni la nivelul feței

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, victima a fost rănită la faţă de un utilaj ce opera în siloz.



"Au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială de stingere cu accesorii de salvare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţimi, descarcerarea grea, o ambulanţă SMURD şi elicopterul SMURD. De asemenea, în sprijinul forţelor de intervenţie au acţionat pompierii voluntari din Şeitin. Persoana extrasă din siloz este conştientă, cu răni suferite în zona feţei", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, Ruxandra Klein.

Un echipaj medical de pe elicopterul SMURD l-a preluat pe bărbat, pentru a fi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara.

Citește și: VIDEO- Accident de muncă grav la Cariera Roșia! Persoană încarcerată în mașina de pompieri

Accident de muncă grav la Cariera Roșia

O persoană a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

”În dimineața zilei de 19 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Fărcășești, județul Gorj.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Borăscu, județul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară destinată transportului de persoane în Cariera Roșia, în urma efectuării manevrei de viraj la dreapta, a acroșat un corp dur (capul de acționare a benzii transportatoare).

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, în vârstă de 52 de ani și a altor 3 pasageri din autoutilitară, cu toții fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului”, precizează Poliția printr-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si