O întrecere pe drumurile publice s-a transformat într-o reală tragedie. Șoferul unuia dintre vehicule consumase băuturi alcoolice. A vrut să se ia la întrecere cu un alt autoturism, moment în care a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un tir care era parcat pe marginea drumului. În mașină cu șoferul băut se afla și prietenul său, un adolescent de 17 ani, care a murit pe loc în urma impactului.

Citeste si: Administraţia Penitenciarelor face controale la penitenciarele Mioveni, Găeşti, Bucureşti-Rahova şi Bucureşti-Jilava

Citeste si: Femeie ucisă de trei câini Pitbull. O altă persoană este rănită

Șoferul băut a scăpat teafăr, în ciuda vitezei excesive. Motorul mașinii dar și bucăți din caroserie au sărit la zeci de metri distanță de locul în care s-a produs accidentul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu violent într-un bloc din Beclean. Pompierii au evacuat 30 de persoane: ”Arde pe o suprafață de aproximativ 100 mp”

Citeste si: Cel puţin 175 de minori, abuzaţi de membri ai Legiunii lui Cristos

Băiatul care era în stare de ebrietate a reușit să iasă singur din mașină.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si