Accidentul auto a avut loc în cartierul Gai din Arad, transmite presa locală. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, nu sunt victime încarcerate, dar a fost activat Planul Roșu de Intervenție al județului Arad.

Citeste si: Avion de mici dimensiuni, prăbușit în Germania. Nu sunt supraviețuitori

Șapte victime transportate la spital

Potrivit reprezentanților ISU Arad, “la sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 23 de persoane: 20 de pasageri, plus șoferul microbuzului și două persoane în autoturism".

La spital vor fi transportate șapte victime, în stare bună, cooperante, conștiente. Celelalte persoane refuză transportul la unitatea spitalicească, potrivit Aradon.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Imaginile de la fața locului arată amploarea impactului dintre cele două autovehicule:

La fața locului s-au deplasat echipajele de prim ajutor din cadrul ISU Arad, informeză sursa citată.

”Având in vedere numărul ocupanţilor, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La fata locului pompierii salvatori intervin cu o autospecială de stingere, 1 descarcerare şi 4 ambulanţe SMURD. 

În  sprijinul echipajelor operative, au fost trimise şi 7 ambulanţe ale Serviciului Judeţean  de Ambulanţă”, transmite ISU. 

VIDEO- Inconștiența a făcut 23 de victime


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si